Träning19juni12 002

Efter morgonens jobb åkte jag in för att träffa bästa Coach Magnus. Jag var så himla taggad och det skulle bli grymt kul!!

Han frågade hur jag mådde i både kropp och knopp. Finemang sa jag. Bra sa Magnus! Då ska vi mangla ben!!! Hahaha!!

Och mangla ben blev det.

Värmde upp med rodd och snack.

Sedan blev det en himlans masa tunga benböj med armarna upp, utfall till sidan med armarna upp, djuppa upphopp och djupa benböj med skivstången på axlarna.

Därefter blev det ett högre tempo med utfall, pistols i TRX och bergsklättraren. Puh!  Svettigt värre.

Det syns på bilderna att jag är VÄLDIGT koncentrerad. Hahaha!!!

Träning19juni12 003   Träning19juni12 007

Sjukt jobbigt och JAG ÄLSKAR'T!!! Magnus är så grym! Tack för idag bästa Coach M!! :)

Sedan fikade jag på stan (vardagslyx) i solen, plockade upp Filippa med kompis som varit på stan och så åkte vi till ishallen i Enebyberg.

Träning19juni12 010

Tilde är på konståkningsläger där. Kikade lite på henne och såg henne göra en superfin sittpiruett. Var bara tvungen och ta en bild! :)

Åkte hem med alla tjejer och jag fortsatte jobba. Det blev massage i studion, Family Fitness i skogen och till sist en PT-kun di studion som fick träna med TRX. Grymt rolig dag!! Jag facineras av mina grymma deltagare som sliter med mig 1-3 ggr per vecka på Family Fitness och Löpgruppen. Så fantastiskt roligt att se dem bli starkare, snabbare och rörligare. Så kul!! Extra roligt blir det eftersom jag kommer att köra Family Fitness hela sommaren. Nice!!

Nu ska jag ladda för imorgon. Då ska jag testköra min nya grymma cykel!!

Natti natti!!