Vilken galet härlig dag!!!

Så laddad för denna träningsdag med lite blandade känslor!! VÄLDIGT nervös inför min OWsim på 1,9 km.

TräningsSURPRISEdag 16juni12 001

Let's go!!!! Allt iordningställt och klart! :)

Först vaknade vi för sent då Tilde skulle iväg på konståkningsläger och vi ha vår träningsdag blev det lite brådis. Men vi hann. Puh!

Klockan 08.00 droppade Martin och Matilda in hos oss för att lämna sina grejjer. Sedan mötte vi upp resterande gäng på Domarudden. Där väntade Lotta och Calle och även Erika och Kattis som skulle köra lite OW också. Så kul med ett sånt stort gäng. :)

TräningsSURPRISEdag 16juni12 008

Sex triathleter, eller förlåt 5 triathleter och en rookie (jag med ROSA badmössa!!!) på väg i vattnet.

Tack Kattis för alla simbilder!

Alla körde på i sina tempon och jag körde ett varv runt Drängsjön med maken. Kändes riktigt tryggt att ha maken vid min sida då jag tycker att vatten är sjukt jobbigt. Tog mig runt hela varvet på 1,9 km på 58 minuter. Så galet nöjd! Ingen panik i vattnet utan kunde kontrollera det lilla som kom genom att ta av mig min neoprenhuva som går under hakan och det gav ett riktigt obehag. Sedan gick det så mycket bättre. :)

TräningsSURPRISEdag 16juni12 010

En riktigt nöjd tjej här som just klarat sina 1,9 km!! :)

Åkte sedan tillbaka allihopa hem till oss för att rodda iordning alla grejer, dricka kaffe och ladda för cykel. Än så länge höll sig regnet borta.

TräningsSURPRISEdag 16juni12 002

Prylar och cyklar ÖVERALLT i hallen. Underbart! Hoppas på fler dagar som denna i sommar!!

PRECIS när vi kliver ut genom dörren och alla står samlade så började det regna. Typiskt!! Jag tror allvarligt att någon däruppe vill testa mig ordentligt. Se vad jag pallar lixom...

TräningsSURPRISEdag 16juni12 006

Dags för ett längre pass cykel. Alla for iväg som små pingpongbollar i full fräs! Maken drog iväg han med då jag sa att jag kan cykla själv. Ingen ide att ligga och dra då du ändå måste klara dig själv i triathlon. Jag och Matilda hängde ihop mestadels under rundan.

Det kändes riktigt segt och att jag hade ingen fart. Efter dryga 2,5 mil kollar jag på klockan för att se vilken medelhastighet jag hade. 28 km/h!!! Va?! Kändes som 20. Glad blev jag och pigga blev helt plötsligt benen. Hahaha!! Blev den kortaste vägen till Finsta vilket gjorde att rundan blev kortare än beräknat.

Vi var riktigt blöta och kalla när vi kom fram. Möttes av en glad make i dörren. Fikade supersnabbt då vi började bli riktigt kalla.

TräningsSURPRISEdag 16juni12 007

Ni som känner mig vet ju att denna syn syns inta alltför ofta. Laddade upp med cola, kaffe och gigantisk chokladboll.

Tog samma väg tillbaka och vädret var detsamma. Regn, regn och mera regn. Kul! Verkligen...

Innan sista avtagsvägen mot Åkersberga drog jag på mot Angarn så att jag skulle få ihop mina 9 mil men ovanför Brottby såg jag en blixt och det kändes lite olustigt. Vände därför om och cyklade hem. Tappade tempot i benen och drog ner medelhstigheten till 27 km/h. När jag kom till Hakungebacken tänkte jag bara: Måste denna backe alltid vara här?? Haha!! Jag var nog lite trött...

Fick ihop skönta 78,5 km på 2:56. Helt okej! Drömmer fortfarande om att snitta 30 km/h...hihi...

Väl hemma bytte jag om till torra kläder och sprang en kortisrunda för att få till ett brickpass. Egentligen skulle det bli en halvmara men vädret var ju inte särskilt roligt. Springa långpass i skitväder har jag redan gjort och det räcker, tack!!

Faschineras över att det känns så bra att springa efter långpass cykel. Utan problem sprang jag i 5-tempo. Härliga 3 km blev det i regnet!

Jag hade alltså bara varit borta i 15 minuter och när jag kommer tillbaka står det en massa kompisar hemma hos oss!

SURPRISE!!!!!!!

Shit vad jag blev överraskad. De vara lla här för att fira min kommande 40-års dag! Tusen tusen tack alla som kom och för alla fina presenter. Ni är helt underbara!!

Puss & kram till er!!

Min underbara Filippa hade bakat kladdkakor till alla. Tack älskling!!

Mitt under fikandet så kommer maken in och vi alla samlas i vardagsrummet. Jag får vända mig bort och titta in i tvn. Jag får ett kort i handen som jag får läsa upp. (Nu började jag bli sjukt nervös då jag visste att han planerat något länge.) Till slut får jag vända mig om och där står en sprillans ny tempocykel!!

En tempocykel!!!

OMG!! Helt galet ju!!

TräningsSURPRISEdag 16juni12 016

Så nöjd!! Nu ska jag cykla massor så att jag kan cykla med denna på Vansbro Triathlon om tre (!!!) veckor.

Fantastiskt mysigt med alla som kom på fika och jag blev så fantastiskt glad! Återigen ett stort tack!!

Tog sedan med mig Tilde för att handla lite kvällsmat och annat. Vi åkte till nyöppnade Coop för att spana in det. På vägen ut får vi se världens största chokladboll.

TräningsSURPRISEdag 16juni12 018

Helt plötsligt känns chokladbollen i Finsta väldigt liten! Haha!!

Resten av kvällen blev bara mys. Helt slut men jag är så nöjd!! Vilken dag!!

Funderar på hur jag ska sova med min nya cykel i natt...