Startade dagen med ett roligt CXWorks-pass med Matilda. Haha!! Båda var rätt slitna efter helgen så det blev ganska flummigt men roligt. :) Bra att köra igenom lite hela tiden så att vi inte tappar koreografin. Det är ju tyvärr rätt långt kvar innan vi får köra igång. Men den som väntar på något gott... Hihi!! Jag längtar verkligen!!

Åkte sedan hem från gymmet och stack ut på en liten cykelrunda. Har verkligen sett fram emot att cykla. Känns som evigheter sedan då det mesta fokus legat på maran de sista veckorna. Hade tänkt ta en längre runda idag men pga tidsbrist så fick det bli en kortare runda. Funkar det med! :)

Underbart väder och jag fick susa fram på min italienare! Vad mer kan man begära en sån här härlig dag? Sweet!!

Mycket kringelikrok-vägar och uppförsbackar. Trots att benen är lite trötta så gick det riktigt bra. Fick ihop 29 km på 63 minuter. Härligt!!

Avslutade sedan kvällen med PT-kunder och Family Fitness i skogen. Grymma kunder jag har!!

Ni har väl inte missat mina SOMMARERBJUDANDEN och FAMILY FITNESS hela sommaren. Jag har fortfarande några platser kvar till TJEJKLASSIKERN.

Fler nyheter är på ingång! Håll utkik här på bloggen!!

Dags att mysa lite!!