Det gäller ju att ta tillvara på en ledig dag och göra lite roligt! Idag var det vår Nationaldag och jag var nästan ledig. :)

De som önskade från min löpargrupp eller FamilyFitness fick komma på ett extra pass med mig och maken idag. Långpass löpning.

Träning 6juni12 002

Det var en liten men härlig skara som mötte upp imorse för 90 minuter löpning. Jag sprang inte utan jag cyklade och peppade dem istället. Fantastiskt bra jobbat allesammans!!

Sedan var det mys och fix hemma. Fick lite sällskap till sillunchen då mamma och Roffe kom över. Mysigt!

Tiden går fort när man har roligt. Klockan började närma sig 15 och det var dags att åka till Drängsjön för lite OW simning med maken. Dessutom skulle vi möta upp två tjejer till och en kompis till Tilde.  Temperaturen låg runt ca 16-17 grader.

Ombyte och så i vattnet. Det var inte alls så farligt som sist. Med kölden mot pannan. Nu kunde jag frisimma hela tiden. Underbart!!  Maken kallade passet för plast och lek men det var allt annat än det för mig. Haha!! Inte alls obehagligt med det mörka vattnet och det var riktigt skönt!!! Det trodde jag aldrig...

Hade lite jobbigt med trycket från våtdräkten mot halsen. Där måste jag hitta en lösning. Hmmm... Någon som haft samma problem och hittat en lösning? Jag funderar på att klippa två jack så att den blir lite lösare. Förslag någon? Mottages tacksamt.

Här är lite bilder från passet idag. Filippa var fotograf idag.

Träning 6juni12 014

Superfin dag och barnen njöt de med! Härligt! Medan vi låg i passade de på att äta glass. Bra deal!!

Träning 6juni12 021

Maken var snabbare än snabbast i. Jag var inte lika snabb...hehe...

Träning 6juni12 030

Då var alla i!! Jag ligger och guppar med mina neoprensockor uppe ur vattnet. Haha!! De ser så roliga ut...

Träning 6juni12 046

Lite snack och ny riktining innan vi simmar vidare igen. Vi höll oss ganska nära land och simmade i en triangel så att det kändes lite tryggare. Riktigt roligt och bra pass på 30 min idag. Härligt!! Tack för härligt sällskap!!

Träning 6juni12 051

Vem tror ni ville premiärbada idag? Jo bustrollet Tilde!! Ruggigt kallt utan våtdräkt. Tilde och hennes kompis plaskade och simmade en liten stund. Hoppas verkligen att det blir varmare snart så vi kan åka upp hit ofta.

Kvällen avslutades med en underbart mysigt grillmiddag med familjen.

Nu laddar jag för en ny härlig dag MEEEEEN innan dess ska jag göra 100 burpies!! Galet!!

Sov sött!!