Även om det är en lugn vecka så har jag några härliga pass inplanerade. Idag åkte jag och Matilda till Sportlife på Östermalm igen. Väldigt trevligt ställe med mycket trevlig personal.

Träning 29 maj 12 001

Vi brände av 30 min CXWorx och DET KÄNDES kan jag lova!! Avslutade med en mysig lunch ihop. Härligt!!

Sedan hem och fixa lite innan det var dags att dra till skogen igen. Jag och tjejerna cyklade dit tillsammans. Sedan tog Filippa hand om de yngre konståkarna med Tilde och jag drog iväg med de större. Idag tänkte jag hänga med på deras intervallpass. Det blev uppvärmning med lätt löpning, löpskolning och sedan körde vi 6 x 1000 m i 5:30-tempo. De var fantastiskt duktiga och de har alla förbättrat sin löpteknik. Så grymma och snabba!! Idag fick de dessutom träna på att jobba i jämnt tempo hela vägen och hålla kvar sin teknik. Inte så lätt.

Träning 29 maj 12 002

Jag med några av mina otroligt duktiga konståkare. Det är inga dåliga pass de har kört varje tisdag. Imponerande!

Avslutade kvällen med FamilyFitness där de fick jobba riktigt hårt. Vilken kämparglöd det är hos dem. Vill köra järnet varje gång!! Bra jobbat allesammans! På söndag får ni något roligt att garva åt i alla fall!! Hehe!!

Nu är det natti natti för mig!!