Vansbro dag 3 006

Jag kan säga att jag var redigt nervös inför min OW-simning idag. Jag skulle hoppa på och hänga med och köra sista biten, den som är motströms i 1 km. Hur skulle det här gå? Har ju haft det lite jobbigt i helgen men mestadels har det gått bra. Jag har bara bestämt mig för att det ska funka även om jag inte kommer att vara den snabbaste i vattnet. Snarare tvärtom. Men genomföra Vansbro Triathlon det ska jag bara göra även om bara min cykel står kvar. Det är bara att ta det steg för steg och lära mig hantera min rädsla för vatten.

Så efter lunch knatade vi iväg till startpunkten. Och vi började gör oss redo. Hade coola Ingrid med mig som också skulle hänga med på den sista biten.

Vansbro dag 3 011

Vansbro dag 3 013

Börjar få in det här med hur jag ska få på mig våtdräkten. Haha!! Ser ju bara för rolig ut men det bjuder jag på!!

När tjejerna kom närmare oss gick vi i vattnet för att hinna vänja oss lite med det kalla vattnet. Idag var det 12,3 grader. Mmmm....vad skönt. Eller inte.

Nu visste jag ju hur kallt det skulle vara så det gick bra. Fruktansvärt kallt om händerna första 10 minutrarna men sedan var det inga problem. Började bröstsimma först för att vänja mig med våtdräkt och framför allt med motströmmen. Frisimmade om vartannat. Det gick riktigt bra och då satt våtdräkten på bra och var inget problem. Dock fick jag världens brainfreeze !!! Shit vad kallt om pannan!! Så jag var tvungen att bröstsimma lite då och då för kylan. Problemet var att det gav mig ett tryck över framsidan på halsen och jag fick en klaustrofobisk känsla.

Pest eller kolera lixom...

Vilade kort vid hotellbryggan och då hade jag kommit halvvägs. Hyperventilerade lite men lyckades kontrollelra det och simma vidare. Jag hade bestämt mig. Vägrar gå upp innan jag gjort mina 1000 meter. Punkt.

Tycker inta alls att det var jobbigt med mörkret. Lite svårt att navigera med så strömt vatten. Men det får jag träna på. :) Men känslan när jag simmade var: Vad F-N har jag givit mig in på??

På slutet var jag inte trött utan jag ville bara få av min våtdräkt och stressade väl kanske upp mig lite i onödan men kontrollerade andningen ändå. Ropade till fantastiska Petra och Karin som kom ut och la sig brevid mig som en trygghet och lotsade in mig den sista biten. Tack tjejer - ni är grymma! De simmade hela sträckan idag i denna kylan. Det var några till som också gjorde det. Hatten av!! Vår grymma simcoach Anna-Carin Nordin simmade hela sträckan två gånger för att vara med oss som support. Helt otroligt!! Tack snälla AC för all hjälp och support under denna helg!!

Vansbro dag 3 029

Ni kan inte fatta hur jäkla nöjd jag är här!! Jag har fightats med en av mina största demoner - VATTNET!! Och jag gjorde det!!!!!!!!

Vansbro dag 3 025

Kan säga att vi var fler som var riktigt nöjda: Ingrid, Agnetha, jag, Karin, Petra och grymma simcoachen Anna-Carin.

Glada och nöjda bytte vi snabbt om och gick till simhallen för att vara med sista timmen av passet med Coach Mike.

När jag kom in fick jag hoppa direkt med i en stafett. Haha!! på't bara!! Det är sånt härligt gäng här så jag rycks bara med. Så roligt!! Nu började alla känna sig riktigt slitna. Vi körde sedan Parkour i över 20 minuter, vilket är så roligt. Men jobbigt. Sedan gjorde vi lite vad vi ville medan Micke gick igenom det som filmats. Fick också bli filmad. Jag jobbade bla med paddlar ett tag och det kändes riktigt bra. Fortsatt med lite teknikövningar.

Sen ballade jag ur helt!!!

Tränade delfinhopp och ruscher i lilla barnpoolen. Hahaha!!!

Vansbro dag 3 032

En mycket trött tjej!! Hittad emin anka som jag kunde hänga på... *fniss*

Vansbro dag 3 035

Jag, Petra och Stefanie fortsatte lite till i lilla poolen...hehe...

SEN kom Anna-Carin efter sista rundan i älven och satte fart på oss. Jag körde lite aqualöpning och var inte alls taggad att köra hårt de sista 15 minutrarna så jag gick upp. Jag var ruggigt nöjd med min dag.

Avslutade kvällen med en supergod middag med underbart sällskap och sist en föreläsning med Coach Mike. Jag återkommer till det imorgon med lite tips och tankar. Dessutom kommer min ena film på hur min simning har gått framåt. :)

Nu är det natti natti gott folk! Imorgon väntar sista simpasset på detta läger som varit grymt bra!!