Tröttare än tröttast masade jag mig först till frukosten och sedan till simhallen. Kroppen ville inte vakna idag. Sååå trött!! Men riktigt taggad att lära mig nya saker.

Vansbro dag 3 002

Riktigt fin simhall som vi har helt för oss själva!! Lyxigt!!

Idag var det fokus teknik och återhämtning. Lite syretoppar fick vi mellan teknikövningarna. Riktigt rolig träning även om jag inte orkade köra på för fullt när vi skulle. Ärligt, någon måste ha hällt sirap i vattnet idag!!! Haha!!

Vi blev filmade även idag av Coach Mike. Så nyttigt!

Vansbro dag 3 003

Så himla skön bild på bästa Coachen!! :)

Vi hade tid över innan lunchen så då var ett gäng i och badade vid vår brygga.

Vansbro dag 3 004

Alla är med och peppar på varandra. Härligt!

Vi har delat in oss i olika grupper. Jag hoppar med de som ska simma hela sträckan bröstsim nu efter lunchen och jag hoppar på och kör tjejsträckan med frisim. Lugnt å fint!! Så nu är det dags att köra på. Efter det väntar ett simpass i simhallen.

Tjingeling alla underbara!!