Jag kan bara säga så här om dag 2 - herre jösses vilken fullspäckad dag!! Jag ställde klockan på 06.30 för att hinna vakna innan det var dags för frukost kl 07.00. Igår hade Coach Mike gjort sig illa i poolen att han var tvungen att åka iväg och kolla upp det. Lite läskigt faktiskt. Han är mörbultad men klarade sig. Lite orolig var jag allt.

Det är ett grymt härligt gäng här på lägret som är på alla nivåer. Superkul!! Vi har roligt ihop och försöker delge varandra så mycket som möjligt. Kan säga att det är en riktig boost att vara här med det här härliga gänget! Våra simtränare är grymma och peppar och inspirerar oss hela tiden.

Så efter frukosten skuttade vi alla iväg till en kille som hade en massa våtdräkter och annat. Jättebra ställe med bra service.

Vansbro dag 2 001

Daniel från Head berättade om olika våtdräkter och simglasögon. Daniel är en grymt trevlig kille som också satsar på triathlon. Kul!

Vansbro dag 2 002

Mina simglasögon funkar inte alls så jag investerade i ett par nya. Var givetvis tvungen att prova! Haha!!

Sedan skuttade vi allihopa till simhallen och körde ett stentufft pass med superduktiga tränaren Anna-Carin Nilsson. Efter 90 minuter i bassängen var jag helt slut. Alla skyndade sig till middagen då vi var vrålhungriga. Shit, jag är hungrig här mest hela tiden! :)

Efter lunchen var det lite mys i solen innan jag bytte om till löparkläder. Måste ju vänja mig mer med solen om det är varmt på maran.

Vansbro dag 2 007

Det blev 30 minuter löpning med fokus på löpteknik. Superbra och nyttigt! Sprang med underbara Petra och Karin.

In och bytte om till våtdräkt! Dags för OW-premiär!! Wiiiiieeehoooo!!!

Vansbro dag 2 006

Anna-Carin var först i vattnet i bara baddräkt! Hon var i vattnet i 90 minuter med oss.

Satan i gatan vad det var kallt!! De har mätt upp att det var 10,9 när vi hoppade i. Jag hade köpt neopren sockor som är godkända på internationella triathlontävlingar och de var så bra! De ska jag använda på mina träningspass. Kroppen och fötterna var det inga problem med men mina händer och ansikte. Vad obehagligt att få kylan i ansiktet och samtidigt få andningen att fungera.

Först låg jag i vattnet och givetvis var jag tvungen att simma annars hade jag följt med strömmen. Tog några simtag och tog det lugnt. Lekte lite. Jobbade med andningen. Blev lite jobbigt ett kort tag så Anna-Carin, som var med, lugnade mig och sedan körde jag på igen. Låg i ca 15 minuter innan jag kände att jag fått nog för idag! Vilken rolig premiär!!

Här är några bilder från min premiär:

Vansbro dag 2 009

Vansbro dag 2 012

Vansbro dag 2 016

Hahaha!! Ni fattar att det är kallt va???

Vansbro dag 2 018

Riktigt stolt tjej som har gjort sin premiär här i Vansbro!!

Det är tydligen 16-17 grader hemma i Drängsjön så då kan jag simma där med maken. Vill ej simma själv.

Snabbt upp och bytte om och raskt till simhallen för ett roligt pass med fokus koordination. Superkul pass med en massa teknik. Under vårt simpass fick vi även filma simningen som Micke gick igenom med oss. Riktigt roligt pass men oj vad trött jag var på slutet. Haha!! Heeeeelt slut!! 75 minuter med superroliga övningar. Vi fick avsluta passet med att dyka i och 25 m på tid. Riktigt roligt!

Dock så var det en tråkig sekvens under passet och det var att jag fick ett riktigt krampanfall och hyperventilerade. Pinsamt! Allt stannade upp. När jag lugnat mig fortsatt jag träningspasset igen. Jag blir verkligen galen men jag jobbar på det.

Tillbaka till hotellet för middag (vrålhungrig!!!) och sedan höll Anna-Carin Nilsson om sina äventyr som kanalsimmerska. Herregud vilka sträckor hon har simmat UTAN våtdräkt! Så imponerande!!

Nu är det dags att ladda för morgondagen som är lika intensiv om inte intensivare. Superkul!!

Over and out från Vansbro!!