Då var vi framme i Vansbro och Heads SwimCamp har startat!

Det är skräckblandad förtjusning med att åka iväg på simläger men jag är riktigt taggad! Det här kommer bli en riktigt grym helg!

Vi bor precis vid upploppssträckan av Vansbrosimningen. Cool utsikt! Eller lite sykande kanske? Haha!! Bra för mig att vänja mig...

Vansbro dag 1 003

Jag ser detta direkt utanför mitt fönster och jag kan i princip hoppa i härifrån!

Åkte hit med Karin & Petra och vi hade så trevlig. Babbel nonstop och vips så var vi framme. Härligt! Checkade in och sedan hade vi uppstart med fika och info. Sedan bar det av till simhallen som ligger på gångavstånd. Det gillas! Njuter av solen och värmen!!

Simpasset var verkligen grymt roligt! Låg i en bana med två killar och vi hade verkligen superkul! Vilket härligt gäng som är här!! Dessutom har vi simhallen helt för oss själva och det är många timmar som ska spenderas här i helgen.

Som vanligt när Coach Mike håller i simpassen blir det en massa omöjliga övningar som ska nötas. Men oj vad de är bra!!! Vi fick avsluta simpasset med Parkour-övningar i vattnet. Haha!! Så galet roligt!! Jag fortsatte lite efteråt då det var så kul!! Efter 70 min i bassängen var det gott med lite middag.

Det blev en väldigt sen kväll men vilken bra start på detta läger!!

Vansbro dag 1 002

Här kommer jag att simma om bara 6 veckor!! Wiiiiieeeee!!!

Dags att sova och ladda för en spännande dag 2 på lägret!