Uppe tidigt imorse för att ha mitt företagspass. 30 min core med fokus mage och rumpa idag! Sedan direkt tillbaka för att få en ny omgång från min naprapat Ulrika. Hon är verkligen grymt duktig! 45 minuter senare gick jag därifrån med nya ben och fötter. Haha!! Känns som om det ska kunna gå att springa med dem idag!! *hoppas hoppas*

Sedan var det Family Fitness och PT-kund. Pyssel och fix. Och nu väntar jag bara på Filippa som ska komma hem från skolan så ska vi dra in till stan för det är dags för tävling ikväll!

Det känns faktiskt lite pirrigt för jag har ingen aning om vad jag springer milen på just nu. Eller hur mina hälar och underben kommer att kännas.

Så här såg 2011 ut:

27 mars Premiärmilen på 64:39 (det var då min lever inte funkade)

18 maj MilSpåret på 59:40

14 augusti sprang jag på 55:40

17 augusti sprang jag på 54:51

Ja det var 2011. Nu är det 2012. Vad tror ni jag springer på ikväll? Gissa!!

Wiiiiiieeeeehooooo!! Kl 19.00 får ni tänka på mig!