Träning 21maj 001

Imorse mötte jag min underbara kompis Nettan för ett sjukt jobbigt och roligt pass i skogen! Jag älskar att träna ute och gör det gärna så mycket jag kan! Det var också en liten test för att se hur mina hälar och vader skulle kännas. 

Det gick superbra!! Så glad! Jag hade redan värmt upp på min MTB då jag tog cykeln till jobbet idag. Underbart!! Sprang 2,5 km med MASSOR av backintervaller på vägen. Sjukt jobbigt! Älskar verkligen dessa pass! Helt slut hämtade vi våra TRX och körde ett pass vid styrkestationen. Haha!! Detta pass blev grymt jobbigt. Hela kroppen blev manglad!!

Medan vi tränade kom en massa brandmän. De kommenterade att vi såg starka och vältränade ut. Haha!! Jag tyckte att de inte tog i eftersom de orkade prata samtidigt!! Frågade om de ville prova lite men de vågade inte...fegisar! :)

När vi var klara mötte jag min kompis Jeanette och det vart en massa härligt babbel. Svisch sa tiden och det var dags för mig att dra till gymmet. Skulle vicka på EasyLine och Spinning. Hade ett underbart gäng som körde stenhårt! Jag tycker dock att de är galna som kör inomhus när det är så fint väder. Men det är jag det... ;)

Snabbt ombyte och lunch innan det var dags att dra till naprapaten Ulrika för behandling. Herregud vad det gör ont!! Men det hjälper så hon får plåga mig hur mycket hon vill. Bara jag kan springa!

Hela eftermiddagen och kvällen har det varit en himlans massa PT-kunder. Det blir långa dagar nu i tre dagar då jag ska iväg på läger torsdag till söndag. Tjoho!!

Nu är det dags för mig att sova och ladda för morgondagen!!