Idag har jag jobbat sedan tidigt imorse med mina PT-kunder och sedan direkt till Vera som fixat mina naglar finfina igen. :) Direkt hem då barnen kommit hem igen. Kramkalas!!

SDC16959

Mina älsklingar!!

 

Hela efter middagen och kvällen har vi börjat fixa framsidan på tomten. Det kommer att bli fantastiskt bra!! Bild kommer. Mitt i allt kommer min fantastiska naprapatvän Ulrika hem till mig för att behandla mig! Hur lyxigt är inte det?? Jag har haft problem med mina hälar och vi har kommit fram till att det är slemsäcksinflammation i hälarna. Orsaken kommer från bla vaderna. Satan i gatan vad ont det gjorde under behandlingen! Det kommer att bli toppenbra. Nu ska jag köra på med MÅNGA bahandlingar de närmaste två veckorna. Nästa vecka är det MilSpåret och veckan därefter är det Stockholm Marathon. Då vill jag ha pigga och gladda ben och fötter.

Vi höll på så länge solen värmde och sedan blev det pizzamys alla tillsammans! Imorgon blir det mer pyssel i trädgården och bokföring. Men allra först blir det simträning med klubben. Vilken härlig dag som väntar!!

Hoppas att ni alla får en fortsatt grym helg!!