Borås dag3 028

Då var det dags för lägrets sista dag och en träningstävling! Taggade tjejer som legat och fnittrat halv natten men det hör ju liksom lägret till. (Dock ska jag inte sova ihop med 14-åringar nästa gång...hihi!!)

 Otroligt härligt att vi fick hela Borås Simarena för oss själva så det var ganska lätt att ordna med en tävling för barnen utan att det blev roddigt. Först fick de simma, snabbt in och byta om innan det var dags att starta cykel och löpdelen. Tur med vädret hade vi också! :)

Borås dag3 003   Borås dag3 004

Genomgång av banan och påminnelse av regler.

Borås dag3 009

Barnen redo för tävlingsstart. Två varv i bassängen, ca 200 m.

Borås dag3 011

PANG! Vilka snabba rackare!! Riktigt roligt att se dem köra på.

Skuttade upp ur poolen och in i omklädningsrummen där de lagt upp sina saker, redo för byte till andra torra kläder. Vi tyckte attd et var onödigt att vara kalla och blöda när det fortfarande är kallt ute och det var ju trots allt en träningstävling. :)

Sedan startade de i den turordning de kommit upp ur vattnet och på de tider som skilde dem åt.

Borås dag3 018  Borås dag3 020

Borås dag3 021

Fantastiskt bra gjort av Filippa som dels gjorde sin första tävling i Triathlon och dels för att hon stukade foten igår under ett träningspass och ändå kämpar på.

Borås dag3 023

Alla våra duktiga Triathlon tjejer och killar! Rolig helg där de lärt känna nya kompisar och även fått träna triathlon tillsammans.

Tack till Leif, Gary och Magnus som höll i detta läger!!