Borås dag1 006

Efter mycket om och men fick jag på cyklarna på bilen och vi kom iväg. Vi hade gott om tid och gjorde lite stopp när vi hade lust. Riktigt härligt!

Den här helgen ska jag och Filippa spendera i Borås på ett ungdomsläger i triathlon.

 Vi hade det så mysigt på vägen ner. Tiden gick så himla fort. När vi kom ner till Borås camping möttes vi upp av ansvarig ledare, Leif. Vi hyste in oss i vår yttepyttelilla stuga. Ärligt, har nog aldrig bott i en sån liten stuga och definitivt inte med tre fnittriga tjejer. Filippa har redan träffat på en tjej som hon har superkul med!

Efter en stund här så drog vi till Borås superfina simarena. Jag fick hjälpa till att transportera lite tjejer. Wow vilken simarena! Så stort och fräscht!!

Jag hängde på gruppen som är i åldern 10-14 år. Ett härligt gäng tjejer och killar. Medan de tränade i tre banor passade jag på att få till ett pass till i bassängen. Det gäller ju att få till så mycket vattenträning jag bara kan. :) Det blev 45 roliga minutrar i vattnet med fokus på att sträcka ut och draget lite hårdare/snabbare. La in lite teknikövningar också. Men framförallt var det så himla roligt att få träna i en 50-bassäng.

När jag hade tränat klart så kollade jag in ungdomarna när de tränade. Superkul! Avslutningsvis provade de att simma i våtdräkt. Filippa fick en som var på tok för stor men roligt att testa.

Borås dag1 009   Borås dag1 010

Det är ju inte lätt att få på sig våtdräkten när man redan är blöt!

Kvällen avslutades med en gemensam mysig middag och nu ska det bli skönt att sova.

Mer bus kommer imorgon!!