Imorse skuttade jag iväg tidigt då jag hade företagspass i Arninge. Superroliga 30 min core! Sedan tillbaka och upp i Hackstaskogen. Innan mina kunder kom hann jag med att köra 100 chins i gummiband!! Wiiieee! Kommer kännas finfint imorgon... Me like!! Jag har gett mig tusan på att jag ska klara chins. Så det så! Det fanns lite tid över så jag passade på att köra lite rehab också. Perfekt!!

Hem för en liten lunch innan det var dags för en lång härlig date med min fina italienare. Mmmm...längtat...

 Jag hade två-tre timmar som jag hade tid till träning om det kändes bra. Hade inte riktigt räknat med blåst, kyla och regn bara...hehe... Skuttade ut med italienaren precis när det började regna. Kändes superhärligt ändå och jag var riktigt taggad. Efter ca 2,5 mil var jag helt genomblöt och fötterna iskalla. Fast jag var så nöjd för det är så roligt att cykla. Sån frihetskänsla!! Men jag bestämde mig för att inte åka längre utan tog samma väg tillbaka. Kropp och knopp mådde toppen utan jag var bara så kall om framförallt mina fötter.

Cykelpass 9maj 001

Lunchdate med italienaren i vårregnet eller ska jag säga vårgeggan?

Fick till 43 km på 1:40. Lovely!

Dags att för datajobb!!