Det har varit full fart så jag har inte hunnit blogga! Lovar att bättra mig! :) Hur ska jag förklarar de sista dagarna? Ja, det blir ju inte alltid som man tänkt sig men definitivt en erfarenhet rikare!!

KnockOut webb

Nu är jag på G igen så se upp!!

Jag vaknade i söndags efter 10 timmars sömn och kände mig rätt hyfsad. Veckan som varit har ju minst sagt varit ganska tuff med min migrän. Jag vet att jag är väldigt öppen med hur jag mår men det har jag varit sedan dag 1. Ni vet ju sedan tidigare att jag 3 auto-immuna sjukdomar som påverkar mig hela tiden och träningen gör att jag mår bättre. Emellanåt får jag bakslag då jag har mer värk än vanligt eller att jag reagerat på någon medicin. Så jag vet att det är bara att bita ihop för det blir bättre. Vår och höst påverkar mig galet mycket men det är bara så det är. Jag har lärt mig leva med det och jag hoppas att jag kan inspirera fler att bita ihop fast det är så jobbigt. När värmen kommer blir det bättre!!

Något som funkar väldigt bra är att cykla men löpningen funkade inget vidare i veckan.

Så i söndags var jag väldigt osäker på om jag skulle tävla i Brottby Duathlon även om jag mådde så mycket bättre. Det gjorde inte ont att springa när jag värmde upp så jag tänkte att jag provar helt enkelt. Det är ju inte mer med det!

Jag vill också tacka er alla för all pepp jag fick innan. Shit vad det hjälpte!! :)

Ställde mig på startlinjen och kroppen kändes helt okej. Lite seg men laddad. Efter ca 1 km så kom det en riktigt ordentlig uppförsbacke. Då höll mitt huvud på att sprängas av ansträngningen och blev alldeles kräkfärdig. Jag drog ner på tempot och bröt när jag kom in för varvning.

I ärlighets namn så blev jag inte särskilt besviken. Jag konstaterade att kroppen inte var redo även om jag mentalt peppade mig själv till att fortsätta. Men nej. Jag tänkte smart och bröt. Kändes riktigt bra och har nu gjort min första DNF. Haha!! Någon gång ska ju vara den första för allt!!

Jag stannade kvar med maken och peppade mina klubbisar och alla kompisar som tävlade. Underbar stämning!

Brottby Duathlon 2012 010

Värst bästa vännen Sofie skuttar in i mål!!

Brottby Duathlon 2012 011

Jag med mina underbara klubbisar Rogo och Emma som gjorde en superbra tävling!

Förutom mina jobbpass i söndag (Family Fitness, Spinning och Core) har jag bara tagit det lugnt. Hela måndagen blev förutom PT-kunder vigt till datajobb.

Idag känner jag mig fräsch och på banan igen! Härligt!!