Under fyra dagar har jag haft en envis migrän som inte vill ge med sig. Gårdagens träning fick jag stryka. Det var bara att fixa jobbet och sedan vila. Det gick det med men det är ju inte roligt. Jag vet att det är mina minipiller som spökar. Känns som att välja mellan pest eller kolera just nu...

Bit ihop eller bryt ihop.

Jag väljer bit ihop och kör på! ;)

Dock tröttnade jag igår så jag tog migränmedicin. Det hjälper lite i alla fall. Skönt! Hoppas att det ska ge med sig snart.

Idag var det självklart segt att komma upp men det gick det med. Hehe... Jag är envisare!! :)

Hade två EasyLinepass på förmiddagen på gymmet. Mellan passen körde jag mitt nya TRXpass. Skitkul!! Några övningar fick jag ta det lite lugnare med då mitt huvud höll på att explodera. Haha!! Det var bara att modifiera och köra långsamt.

Träning 3maj 001

Jag älskar att träna med TRX. Så himla bra!

Hann också med att rehabträna min axel. Det var ju inte igår...

Efter mina pass åkte jag hem för att äta och vila lite. Det började kännas lite bättre. Tack å lov!! Eftersom att jag inte kan springa (gör för ont i huvudet) så tänkte jag att jag kunde cykla en runda. Inte trycka på max men ändå få ett litet träningspass.

Träning 3maj 002

Jag ville prova lite mer med mina tempobågar för det var så himla roligt. Dessutom har jag skaffat mig nya skor och nya klossar (SPD-SL) så jag ville ju ut å testa. Så himlans skoj!!

Träning 3maj 003

Visst är de snygga? Sjukt sköna var de också!! Bonus!!

Först var jag lite nervös över nya clips men jag fick kläm på det innan  jag skuttade iväg.

Träning 3maj 004

Underbar cykeltur men shit vad det blåste! Helt galet! Men sååååå skönt att få cykla.

Älskar min italienare!!

Det blev en härlig runda på 3,2 mil på 70 minuter. Sweet! Vill ut igen...

Avslutade min arbetsdag med att ha sista fyspasset med alla mina underbara kids. De har varit så grymt duktiga och idag fick de visa upp sig för sina föräldrar.

Migränen känns lite bättre.

Träning is da shit!!