Var inne och kikade på Triathlonförbundets hemsida och såg att jag fick tiden 1:21:25 i lördags! Superkul!

cykel1

Här är jag på väg ut efter första växlingen. Tack bästa Sofie för den här fina bilden!

Nu laddar jag om för att eventuellt tävla på söndag i deltävling 2. Kroppen får helt enkelt avgöra om jag ska vara med eller ej. Vädret också för den delen. ;)

Innan dess har jag fått mitt upplägg för maj och jag känner mig laddad för en ny månad!

Denna veckan blir det:

3 x simning

2 x spinning (instruktör)

2 x cykelpass á 2 timmar

2 x styrka varav ett av passen är med TRX

1 x intervaller

1 x långpass löpning

3 x core

Dessutom har jag mitt Coreevent på lördag där jag kommer att föreläsa och ha två klasser core/pilates om hållning, rörlighet och styrka. Jag har tre platser kvar men sedan är det fullt! Är du intresserad så kika in här för att läsa mer. Du får även med dig en övningsbank hem så att du kan träna själv.

Så ser min vecka ut och det känns fantastiskt bra! Family Fitness träningen kör igång imorgon tisdag. Det har varit supermånga med på min prova-på-tillfällen jag haft och det är många som kommer att köra vidare med mig ända fram till sommaren. Så fantastiskt roligt!!