Idag har det varit en hel del jobb, PT-kunder och massage. Det är så galet roligt att massera igen!! I just love it!! :)

Ingen direkt träning idag, bara rehab, rörlighetsträning och mosade axlarna lite i gymmet. Får mindre ont i axeln när jag lägger in lite korta pass för axlarna. Blir då bara bättre och bättre. Annars har kroppen fått vila. Lite stelt men nu känner jag mig mer normal i kroppen igen. Skönt med snabb återhämtning.

Ikväll har det bara varit mys framför teven med god middag som avslutades med cheesecake och film. Alice kom förbi och mös med oss en stund. Hon och jag drar lite tidigare till Spånga imorgon och hoppas få åka lite på isen innan vi kör igång. :)

Men allra först är det simträning med klubben. Jippie vad roligt!! Sedan väntar hockeymatchen. Scary!! Hihi!!

Massor av bilder och rapport från matchen kommer imorgon kväll! Jag håller er lite uppdaterade på Facebook.

Ha en superhärlig helg allesammans!!