IMG 5344

Att tillåta sig att bara vara och inte ha en massa måsten, projekt eller resor under sin semester, är svårt men ibland så otroligt skönt. Bara göra det som känns bra för dagen och återhämta sig till 100%. Hur ofta stannar vi upp och bara är? Ibland är det ganska svårt när vintern och våren gått i 180 och inte hitta på en massa under semestern. Glömmer lätt bort att ha lite "luft" i din kalender. Känner ni igen er?

För mig blir det hundpromenader, mindre utflykter, sommarprat i lurarna och mysiga stunder med familj och vänner. Helt på mina villkor. Lyssna på varandra i en lugn sommartakt. Äta frukost länge, kliva ur pyjamasen när jag vill och läsa hur mycket jag vill. Spela brädspel när det regnar.

Min kropp kraschade helt i slutet på vintern så våren blev väldigt tuff på många sätt. Varken huvud eller kropp ville trots att viljan fanns. Kändes nästan som om jag trampade luft och minnet svajade. Min styrketräning hade jag hållit igång tack vare min fantastiska tränare Magnus och fina vänner som bokade träffar med mig. Maken alltid peppande och höll koll på mig.

Gick jag in i väggen? Nej faktiskt inte. Men märkte att det var en rejäl obalans i kroppen men kunde inte sätta fingret på vad som var fel. När jag tog mig igenom Tjejmilen 21K sa jag till Ann (min träningspartner och bästa vän) att något var fel. Muskelmässigt och pannben var det inget fel på men något kändes fel. Mina kramper ökade och kroppen stretade emot mer och mer. Efter återkoller hos alla mina specialister under våren var det fastställt att jag låg minus på väldigt många vitala värden i kroppen. Googla anemi så får ni ett förståelse för varför det kändes som det gjorde. Så nu förstår jag varför jag blev helt slut och bara ville sova. Träningen orkade jag inte riktigt med utan fick köra lite då och då med det som funkade. Min ena läkare fattade inte ens att jag orkade träna. Fick lägga fokus på familj och jobb. Märkte att det funkade att träna mellan 15-30 min så det gjorde jag. Det gav mig glädje, ork och målmedvetenhet att fortsätta kämpa.

På alla mina läkarbesök ser allt bra ut UTOM just mina låga värden. Det kändes bra då det går att åtgärda även om det tar tid. Är det något jag har så är det TÅLAMOD och kämparglöd. Här har givetvis min mentala träning hjälp massor.

Jag strök sommarens tävlingar och kände mig inte ledsen. Livet kan vara som en berg- och dalbana och det är inget som är konstigt som multisjuk. Är det något som gör mig glad så är det att hänga på tävlingar och inspirera alla fantastiska som tävlar. Så jag och Ann packade bilen och drog iväg. Vi fick en minisemester två helger på raken och en massa inspiration.

Nu kommer snart mina kanaler köra igång igen vilket känns superroligt. Har fått mycket inputs från er och det känns verkligen toppen! Ni hittar mycket just nu på Instagram och då framför allt på Instastories. Snart ser ni mer på bloggen och min Youtube. Håll utkik! Har ni önskemål så tveka inte att höra av er.

Ser fram emot att fortsätta njuta av sommar, semester och lata dagar i en månad till. Vad hittar ni på i sommar? Får ni till er återhämtning?

Stor sommarkram till er alla!