IMG 2216 

Att träna tillsammans stora som små är så fantastiskt roligt. Enkelt då de riktigt små barnen alltid kan leka om det blir tråkigt. Har du inga barn går det lika bra att köra träningen ändå. Har du stora barn är det perfekt att få till träningen när de har olika aktiviteter om de inte vill träna tillsammans såklart.

Mina Family Fitness pass har alltid varit så otroligt uppskattade. Just nu har jag inga pass som jag kör regelbundet men tänkte att jag gör en inspirationsvideo till er. Jag har också en tävling där du kan vinna min bok om just Family Fitness träningen. Har du den redan kan du vinna den och ge den till någon annan. Återkommer till tävlingen lite längre ner i inlägget.

Håll träningen enkel och kort. Krångla inte till det utan se till att träningen blir av. Träna med din kroppsvikt, ett gummiband eller en sten som vikt. Välj ut några övningar som du vill fokusera på och tänk på tekniken. Då menar jag en bra hållning och ha koll på core/knän. I videon har jag tagit med några övningar som aktiverar hela kroppen. Jag gillar gummiband då det är så smidigt att ta med sig. Fråga mig gärna om du har några funderingar.

Hoppas att videon kan inspirera dig till träning tillsammans och att njuta av träningen utomhus. Kliccka in på videon FamilyFitness.

Du hittar mer övningar & tips på min hemsida, min YouTube-kanal eller i boken.

IMG 2528

Boken kan du nu köpa för endast 100:- (porto tillkommer om den ska postas). Beställning skickas till min mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du vinna boken går du in på mitt Instagram. Lycka till!