IMG 1369 1

Jag bara älskar att springa med min långhåriga schäfer Lilo. Vi båda älskar att springa långsamt och länge. Jag är ingen hundexpert men jag är ju utbildad personlig tränare, massör och löpcoach, antar att jag kan komma ganska långt med det tänket på mig själv och min älskade lilla vovve.

Eftersom vi inte springer så snabbt så sliter hon inte på sina höfter vilket är otroligt viktigt. Jag försöker lägga upp en lagom balans med långa löpturer, snabba promenader, backträning och lite kortare tempo. Springer helst i skogen då vi båda trivs bäst där.

Jag har fått hjälp av en kompis på tips hur jag kan träna upp Lilos rygg så att hon orkar bära mer i hennes ryggsäck. Målet är att vi tillsammans ska klara längre etapper längs en led och förhoppningsvis flera dagar. Det vore så coolt.

Kika gärna in på min nya video där jag ger tips på att löpträna med din hund. Klicka här: Löpträna med din hund

Kram på er!