Jeanette 17 kopia

Då har jag fått in lite fler bokningar på min inspirationsföreläsning och den som kommer först är i Göteborg.

Har ni möjlighet är ni varmt välkomna att boka in er på en heldag med en massa inspirerande föreläsare på Scandic i Mölndal fredagen den 14 december. Föranmälan krävs på alla föreläsningar. Klicka in på länken Kunskapsdagarna och läs mer. 

Jag kommer även att föreläsa i Nyköping fredagen den 1 februari 2019.

Min föreläsning är en inspirationsföreläsning:

”Just idag är jag stark”

Som personlig tränare och certifierad coach möter Jeanette dagligen människor som söker förändring. Hon möter människor som inte längre orkar med vardagen och hon möter människor i djupaste kris. Med sin unika erfarenhet diskuterar hon träning och kost men också vikten av att kunna hantera press utan stress.

”Just idag är jag stark” är en gripande och personlig föreläsning om konsten att hantera motgångar och om att lära sig förstå att acceptans över sin situation inte är detsamma som att ge upp. Den kan tvärtom bli till en vändpunkt och början på en förändring som ger dig bättre balans i livet. Mötet med Jeanette kan vara just ett sådant första inspirerande steg.

Hoppas du vill och kan komma!

Vill du att jag kommer till ert företag och föreläser så hör av er. Jag föreläser över hela Sverige.

Kontakta mig på mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på min mobil: 0707-450907.

Allt är möjligt!!