IMG 5752

På söndag är det alltså dags för eldprovet och jag är så taggad. Just nu "knarkar" jag på SMHI men hoppas att den inte stämmer. Förra veckan har temperaturen legat på 28-30 grader men denna veckan gör regnet entré. Ja och så sjunker tempen till ca 17 grader. Hahaha!! Grattis Jeanette...

Maken brukar säga att han inte ska resa till samma ställe som mig då vädret till 50% blir tvärtom vad vi önskar. Hehehe...

Jag brukar säga att tur att jag är svensk för vi är ju verkligen vana vid varannan dag väder. Håller tummarna för 20 grader och stor sol.

Träningen har verkligen varit lite av en berg-och dalbana men det vet jag ju om då kroppen slår bakut lite då och då. Anpassar mig bara och följer med. Det jag vet i alla fall är att jag kommer ha galet roligt och jag ser mig redan springa över mållinjen. Frågan är bara med hur stor marginal innan målet stänger. Det kommer bli en kamp men jag är mer än redo. Det är en seger att bara få ta mig dit.

Nu kör vi!

Vill du följa mig så kan ni ladda ner appen: Ironman Tracker och knappa in nummer 467. C'est moi!

Ni kan även hålla koll på min Instagram och Instastory. Imorgon torsdag kommer även en ny vlogg ut.

Håll tummarna nu!