IMG 5078

Dagarna bara trummar på och jag har precis varit i Malaga på en fortbildning på min talarutbildning. Så fantastiskt bra kurs, underbart umgänge där alla var så otroligt generösa och bjussiga, mysigt boende i bergen och strålande sol. 

Kika gärna in på vloggen och häng med till Malaga. 

 

 

 Nu är det mindre än fyra veckor kvar till Ironman 70.3 Turkey och jag ser verkligen fram emot det. Min plan nu fram till tävlingen är att köra korta cykelpass på trainern men ofta, så ofta jag kan under ca två-tre veckor. Jag har fortfarande mycket smärta i min högra sida men hoppas att jag i alla fall ska lyckas komma upp i 1500 m på simningen. Löpningen brukar jag få till ändå och den vet jag ju redan att jag klarar. Mitt hjärnspöke är endast simningen. Jag vet att jag kan simma men inte utan smärta. Så min tanke är att underhållssimma så mycket det går och sedan köra fullt ös på tävlingen.  Där är det ju dessutom varmt och det gillar min kropp.

Träffade även min neurolog på Danderyds Sjukhus om mina dumma kramper som strular. Hon sa att hon inte kommer att ge upp och vi ska hitta en medicin som funkar. Hon tror hon vet vad det är men ska ändå låta mig göra några undersökningar till för att verkligen kolla att det inte är något annat som spökar. Känns riktigt bra. Dock sa hon att jag får ha tålamod och eftersom min kropp har stött bort två tidigare mediciner så kommer jag troligen få testa några olika innan vi hittar rätt.

Återigen en stor skopa tålamod. Det har jag gärna när jag har en läkare som verkligen inte ger sig. Är hon min Dr. House?

Nu blir det en vecka med en massa roligt jobb, träning och familjeliv. 

Tusen tack för all support på mitt tidigare inlägg och på mina vloggar. Ni är bäst!!

Största kramen!!