Det finns inget bättre än att anta en utmaning även om det kan kännas lite obekvämt. Lite skräckblandad förtjusning. Det är ju ingen som säger att det måste göras perfekt utan med skratt och glädje kommer man ju långt. Visst?

IMG 3867

Idag hade jag möte och lite filminspelning med fantastiska Ebba (som ni kommer få se mer av i framtiden) och som kommer att jobba med mig som ansvarig för mina sociala medier. Så galet roligt och det kommer hända massor på den fronten.

Så vad är det jag ska göra då? Jo jag ska faktiskt börja Vlogga. En gång per vecka kommer ni att få en liten vlogg där jag visar min vardag, min träning och en himlans massa inspiration. Pratar om livet, kost, träning, mental träning och en massa annat. Känns superspännande och jag hoppas ni vill hänga med. Jag hoppas kunna släppa första vloggen nästa vecka. Allt hänger ju på att jag kan prata in i kameran. Hahaha!

Vi ses!