Jeanette 17

Oftast brukar vi i januari sätta upp mål för det nya året. Stora som små mål. Jag satte mina redan i somras och nu i januari kickar arbetet mot målen igång på allvar. Under 6 månader 2017 pluggade jag till Internationell Certifierad Coach Skandinaviska Ledarhögskolan för att jobba mer med våra huvuden. Kursen var under ledning av det fantastiska paret Uneståhl som under många års gärning satt sitt namn på kartan inom coaching. Mitt jobb blir att få just dig att tänka till. Vad vill JAG göra? Hur ska jag ta mig dit? När ska jag ha klarat mitt mål? Jag ställer de jobbiga frågorna som får dig att hitta ditt driv. Det behöver inte bara handla om att du ska springa ett marathon utan det kan handla om vad som är din största hävstång i livet. Vad kan du göra för att må bättre och bli ditt bästa jag? Jag är ingen psykolog utan jag plockar helt enkelt fram det bästa i dig. Det ska bli så fantastiskt roligt! Jag har fått ett uppdrag på ett företag där jag ska coacha deras medarbetare.

IMG 0589

Bildtext: Tack underbara Lars-Erik och Elene Uneståhl för en fantastisk utbildning.

Sedan har jag gått en superbra talarutbildning TUFF i Göteborg som jag varmt kan rekommendera. Att bli en bättre talare är inte så enkelt som det kanske kan låta men Henrik Mattsson och Lasse "Brandmannen" Gustavson har med sina egna erfarenheter en unik bas att stå på som lärare. Kursen gav mersmak så jag har nu gått med i Sveriges Talare och kommer nu att föreläsa om min resa. Boka gärna in mig på ert företag, inspiration över en lunch eller varför inte på er kick-off. Jag har inspirerat och föreläst på både stora och små företag både i Sverige och utomlands. Det går bra att kombinera med ett roligt pass/inspirationsdag. Hör gärna av er för mer information.

Här kan ni läsa mer om mig och min föreläsning - Just idag är jag stark!

Vi kan så mycket mer än vi själva tror. Alla har vi vår mentala ryggsäck så våga vara flexibel och anta utmaningarna även om vägen dit kan vara krokig.