IMG 1007

Under mina 40 dagar med #40daysofmindfulness har jag varje dag yogat allt ifrån 6 andetag till en timmes yoga. Allt handlar om att landa i sig själv och inte hur tufft yogapass man gjort.

Det händer alltid saker runt omkring en som rubbar rutiner och även känslor, då gäller det att kunna koppla bort stressen. Förutom att yoga så har jag gjort avslappning varje dag. Det har varit helt fantastiskt! Det kommer jag att fortsätta med. 

Jag brukar gör en muskulär avslappning på mina yogapass och tänkte dela med mig av en variant till er. Hoppas ni gillar den och kan njuta. Hjälpa er att landa, andas, komma ner i varv och framför allt bli ditt bästa jag! 

Muskulär avslappning 

Berätta gärna hur det har gått för dig under #40daysofmindfulness och även om du tycker att den muskulära avslappningen funkar. Har du haft en stressig dag eller har svårt att somna kan det vara skönt att avsluta dagen med min muskulära avslappning.

Ha en fantastisk dag!