Förlåt min svordom men jag är så galet glad och tacksam för all stöttning, pepp och alla hejarrop från er. Wow! Jag är verkligen helt överväldigad!

Det här året har varit utmaningarnas år med både Kilimanjaro och Ironman Kalmar. Hade någon sagt det till mig för 1,5 år sedan hade jag bara skrattat. Men är så tacksam över att jag gjorde det och klarade det med bravur.

Kilimanjaro blev ju tufft men inte bara pga höjden utan också pga att jag inte kunde hålla mitt egna tempo. För er som inte har sett avsnittet i Landgång kan hitta det på svtplay.se 

Ironman Kalmar körde jag helt enligt min plan och blev bara starkare för varje timme. Inte ens då triggade det mig att köra hårdare utan jag hade stenkoll på både kropp och knopp. Och det var ju så galet roligt!! Fortfarande lite "sur" över att min hjulning in mot mål inte syntes på film. Måste nog göra om det igen...

Som ni vet har ju min kropp bråkat lite mer sedan i somras men är nu under utredning -igen. Just nu är det mest en massa läkarbesök och provtagningar men lovar berätta när jag vet mer. September njuter jag av min rörlighetsutmaning på Instagram, yogar, promenerar och gör det som känns bra.

1 m 100733343 DIGITAL HIGHRES 1327 062389 3308366

Åter igen tusen tack! Ni är verkligen helt fantastiska och ger mig så mycket energi.