Jag kommer skriva ett riktigt långt racereport senare i veckan och berätta om mitt grymmaste party någonsin i lördags. 

Som ni alla vet var det ju lite på nåder från läkarna att starta i lördags men jag känner min kropp bäst och dom litar på mig. Är van att träna galet långa och lågintensiva pass och vet när det är dags att bryta så jag fick starta. Bära eller brista liksom men jag kände att det här ville jag göra.

Det som jag hade som mantra var att springa över mållinjen under Heros Hour. Såg mig själv springa under den magiska portalen och höra de ropa: YOU ARE AN IRONMAN!! Ryser bara jag tänker på det. Jag är så sjukt glad och tacksam över alla era hejarrop innan, under och efter. Så rörd! TUSEN TUSEN TACK!!

Det var en riktigt lång dag men vilken fest! Jag tror aldrig att så många hejat på mig under en tävling. Medtävlande, klubbisar, vänner och publik. Alla som följde och peppade på distans. Så magiskt! Jag lovar försöka få ner allt under veckan i text. 

Just nu vill jag bara njuta! 

JAG GJORDE DET!! Dessutom hjulade jag in mot mål med det största leendet. Så jäkla nöjd!

 IMG 2025

Här springer jag in helt enligt plan på Heros Hour pigg och fräsch i ett hav av människor! WOW!

I AM AN IRONMAN!!