Kl 23.00 söndagen den 24 januari startade vi vår toppbestigning av Mount Kilimanjaro och efter ett mycket tuff vecka lyckades jag ta mig upp med hjälp av min grymma grupp från Expeditionsresor. Efter den magiska soluppgången stog jag på Uhuru Peak, 5895 m ö h, och bara log av lycka. Galet trött efter denna kraftansträngning men det går inte att beskriva hur vackert det var. M A G I S K T !!

IMG 4041

För drygt sju månader sedan var jag här med ett fantastiskt gäng.

En kompis till mig som har bestigit detta berg förut och som också har gjort Ironman Kalmar sa att detta var så mycket tuffare än en Ironman. Det ska jag ha med mig. Klarade jag att bestiga Kilimanjaro så nog ska jag ta mig över mållinjen i Kalmar och höra de magiska orden: You are an Ironman!!

Jag är faktiskt inte så nervös just nu över själva tävlingen utan mer att jag ska hålla mig frisk till start. När jag har fått på mig mitt "åkband" så lär ju nervositeten komma. Det ska bara bli så roligt och jag längtar faktiskt.

Min kropp har bråkat lite men inte mer än vanligt. Så nu är tanke att hålla igång 1-2 timmar lågintensivt varje dag tills jag åker ner. Det är ju inte så många dagar kvar nu... Om precis en vecka är jag ute på tävlingsbanan. Känns roligt, läskigt och galet långt!

Snart har jag förhoppningsvis gjort båda mina utmaningar för i år. Det känns stort! Trots mina auto-immuna sjukdomar så trotsar jag det med att göra två stora utmaningar.

IMG 1719

Om 6 dagar är det dags för värsta partyt i Kalmar! Det här är min målbild inför tävlingen.