IMG 1687

Sommaren har gått riktigt fort och nu börjar det bli dags att sätta tänderna i en otroligt rolig och inspirerande höst.

Jag fortsätter med mina roliga företagsuppdrag på bl a Flir och JM där jag har både pass och personlig träning. På JM kommer jag också fortsätta konsulta med en massa härliga friskvårdsprojekt. Hemmavid blir det löpgrupp, yoga, pilates och Family Fitness. Men givetvis fortsätter jag med min PT-verksamhet ute och hemma i min studio. Det är bara att boka som vanligt!

Föreläsningar och inspirationsdagar/helg är också bokat. Vill ni att jag kommer och föreläser och inspirerar på just ert företag så tveka inte att höra av er!!

Jag älskar mitt jobb och detta kommer att bli en riktigt grym höst!! Dessutom har jag massor av tid till egen träning, våra fina hundar och min fantastiska familj. Tjohooo!!

Så nu är det fullt fokus på nästa veckas stora utmaning - Ironman Kalmar. Ni kan följa mig på Instagram - jeanettetrihealth.