Nu är det riktigt nära och jag kommer få en finfin dag imorgon! Jag har provsimmat hela banan och kört med bilen hela cykelbanan. Mentalt känns det toppenbra. Löpbanan springer vi 2,5 varv inne i Jönköping och kommer i princip höra speakern hela tiden. Grymt!

Det är något speciellt att vara här i "Ironman-bubblan" och bara umgås med likasinnade. Mycket skratt och tokerier hela tiden med fantastiska människor. Mycket pepp mellan alla triathleter och alla hjälps åt. Jag fick hjälp av en tjej som sa att jag behövde försluta mina påsar som jag lämnade in. Hade själv glömt det men hon påminnde mig och gjorde det åt mig. Stog sedan och pratade lite och önskade varandra lycka till.

Alla är så underbara och det blir många kramar när jag träffar kompisar som jag inte träffar så ofta.

Imorgon är min plan att lyckas komma in under 7 timmar utan att få några kramper. Ska njuta och bara ha roligt. Den här gången kan jag tyvärr ej Instagramma under tävlingen då det är förbjudet.

Vill ni följa mig och andra ni känner kan ni göra det via Ironman Live och jag har startnummer 470.

IMG 0416

Nu ser vi fram emot en härlig dag i Jönköping!

 Lite härliga bilder från mitt dygn här:

IMG 0446

Inspirerande och coola Maja och Victoria. Alltid lika glada och trevliga.

IMG 0469

Min underbara kompis Carina råkade slinta vid sin anmälan och tävlar nu för Swaziland. Underbart att hon kunde komma och tävla med oss. Hahaha!! Så roligt!

IMG 0492

Lite mys är aldrig fel med finaste vännen och partner in crime Ann.

IMG 0483

Supergrymma klubbisen Desiree som alltid tävlar med ett leende. Hon har precis samma inställning som oss. Njuta och ha roligt!

 IMG 0484

Sista fixet med påsarna som vi lämnar in. Här knyter Ann påsarna så att de ska vara så täta som möjligt ifall att det börjar regna. Vi checkar in cykel och två påsar, en blå påse med allt till cykeln och en röd påse för allt till löpningen.

På armen har vi vårt "åkband" som visar att det är vi. Ett slags id-armband.

Har spanat in målet och hoppas att kroppen håller hela vägen över mållinjen. Det är en mycket speciell känsla att korsa mållinjen när de hejar in dig och varje gång jag springer över mållinjen är en seger för mig. Tiden struntar jag i och jag tackar kroppen för att den är på min sida.

Så håll tummarna för mig imorgon!!

IMG 0496

 Lycka till alla underbara triathleter och ha en riktigt härlig dag!!