Det var dags för min tredje Stockholm Marathon. Var inte ett dugg orolig för distansen utan mer hur vädret skulle vara då jag sprang både 2012 och 2015 som inte var det roligaste åren att springa vädermässigt. Millt sagt. Jag hade sagt att om det blev dåligt väder i år skulle jag inte springa fler Stockholm Marathon. Vilken tur att det blev fint väder. Haha!!

IMG 8698

Supertaggade stod jag och finaste vännen Ann på startlinjen redo för ännu en mara tillsammans. Så skönt att få dela denna glädje med någon som inte störs av att jag lite då och då kanske behöver ta det lite lugnare. Ingen av oss jagar några tider utan bara springer och njuter. Ingen koll på tiden utan babblar, myser och bara låter benen trumma på.

IMG 8721

Okej då, lite pauser för att instagarmma gör vi ju såklart. Och hjula. Hjälpte några efter vägen med en hand, peppande ord och några salttabletter. 

Det kändes aldrig tungt utan mera tjohoooo vad roligt det här är. 

Fick aldrig ont i höfter, knän eller inte en endaste kramp men blev däremot skittrött i benen. Som om jag hade växtvärk. Det försvann under kvällen/natten och mådde prima dagen efter. Helt okej återhämtning. Skuttade t o m runt med ett gäng 9-åringar i skogen dagen efter och kände inte mycket i benen. 

Otroligt roligt med en massa publik för det är jag ju inte direkt bortskämd med sedan tidigare. Vi fick mycket pepp efter vägen och många ropade att vi såg superfräscha ut. Kul! Dessutom väldigt bra arrangerat. Det enda minuset var sportdrycken som var lite för mycket utspädd i min smak.

Det är så fantastiskt roligt att springa långa lopp och att få göra det tillsammans med min fina vän Ann. Den här gången var ju desutom målet att springa långsammare än sist då jag ville springa i mitt tänkta Ironman-tempo.

Jag är otroligt nöjd och glad att min kropp håller och att jag klarar av att springa i lågintensivt tempo. Tänk att min första läkare jag hade efter att jag blev så dålig sa att jag bara skulle ligga i soffan och inte göra av med för mycket energi. Tänk om jag hade lyssnat...

Nej mina sjukdomar kan dra åt h-vete för nu kör jag mot Ironman Kalmar. Jag SKA bara ta mig i mål.

IMG 8740

Två mycket nöjda, fräscha och glada tjejer i mål efter ett härligt långpass. Tusen tack Stockholm Marathon!!