Ä L S K A D E  U N G E !!

Det är otroligt många känslor i kroppen just nu. Efter så många tuffa år började du steg för steg komma tillbaka. Komma tillbaka till livet igen och hitta dig själv. Under ca 4 års tid kastades vi mellan hopp och förtvivlan. Den som inte själv varit där eller haft någon omkring sig som mått väldigt dåligt psykiskt kanske inte riktigt förstår. När man är mitt i det så känns det som du är helt maktlös. Att bara se på när någon mår dåligt är extremt tufft. 

Att se sitt barn må dåligt vill jag verkligen inte att någon ska få gå igenom men tyvärr är det alldelels för många som står inför samma erfarenhet som oss. Idag är stressen och pressen ibland för hög för dom flesta av oss och vår dotter bestämde sig för att inte dölja utan istället gå ut öppet i förhoppningen om att kunna hjälpa andra. Som familj var det enkelt att följa hennes exempel och vi har fått så enormt mycket bekräftelse på att detta är något som många familjer skulle må bättre av att diskutera istället för förneka.

Vi har blivit en starkare familj och banden mellan oss likaså. Och vi är alla så otroligt tacksamma att du Filippa har vandrat en så otroligt lång väg. Vi är så tacksamma för dom val du gjorde. Du är extremt smart, generös, varm och mycket rolig. Vi är så tacksamma!

När du för några veckor sedan kom hem och sa att du var helt klar i skolan blev vi så stolta! Vilken otrolig prestation att du efter dessa år har vänt detta till en enorm seger. Du är fasiken helt fantastisk Filippa! Du är nu fri att flyga vidare och testa dina vingar. 

Vi tror på dig och jag är så otroligt stolt över att vara just din mamma! 

Grattis min älskade Filippa till studenten!

IMG 8884

Tusen tack till alla som kom och firade Filippa med oss idag!