Som jag har längtat. Det kändes som en hel evighet innan mitt snabba lilla vidunder kom hem.

Det är inte långt kvar till Kalmar - bara 87 dagar kvar - och det är hög tid att få fart på mina små cykelben. Så här långt har jag cyklat 4,5 mil sedan förra året. Så gissa om jag blev överlycklig när maken skickar en bild på min nya kärlek. Om jag cyklade på kvällen när jag kom hem? Hehehe...vilken dum fråga! Bajsar björnar i skogen??

Min bästa partner in crime var inte sen att haka på när jag ville cykla en kort sväng på kvällskvisten i solnedgången.

Det var M A G I när jag fick växla med mina elektroniska växlar. Och det bästa av allt, jag fick inte ont av att cykla. Nu behöver vi bara göra en bikefit så återstår "bara" en massa timmar i sadeln. Känslan när vi var ute var helt underbar. Det var nästan så att jag skrek ut ett riktigt Ronja-skrik. Nördig? Jag? Förstår inte vad du menar... ;)

IMG 8163

Jag med min nya kärlek - en Ordu M20i från Orbea. Tack Peter och Susanna Dörlich från Triathlonbutiken för grym service!

Nu hoppas jag att det ska gå lite lättare att cykla när jag bara behöver trycka på en knapp när jag ska växla. Allt går, det gäller bara att hitta sätt som gör det möjligt att göra det man vill.

Dagen till ära hade jag min nya snygga outfit från Betty Design. Detta kommer bli ett riktigt älsklingsplagg.

IMG 8182

Underbar kväll! Tack Ann för att du följde med på jungfrufärden. 

Avslutade kvällen med ett kort löppass runt kvarteret på 20 minuter och somnade med ett leende. 

 Mot Ironman Kalmar!!