Ni vet den där härliga känslan där endorfinerna bara rusar i kroppen? Sån känsla hade jag idag. Ledvärken har minskat ordentligt då vi haft en vecka med sol och värme. Jag och min kropp njuter just nu!!

Idag har jag varit iväg och simtränat med grymmaste simcoachen Anna Rosén Rösiö från Simcoachen. Normalt kan jag känna av mina kramper, ledvärk eller min trötthet när jag tränar och speciellt när jag simmar. Men idag kunde jag helt och hållet fokusera på min simning. 

På alla pass så kör vi först ett gäng teknikövningar och sedan serier. Oftast börjar kroppen bråka redan efter teknikdelen men inte idag. Allt kändes bara så himla bra. Det är så grymt att ha direktcoachning i örat via en hörlur. Idag kände jag mig extra mottaglig. 

Jag kunde t o m ösa på när vi körde lite sprint i våra serier. Maken blev alldelels chockad i banan bredvid. Allt gjordes helt kontrollerat.

När jag simmar själv får jag inte samma utveckling som när jag får direktcoachning av superduperduktiga Anna. Hon går in och rotar runt i vår teknik och jag får en känsla av att jag är värsta grymma supersimmaren och bara far fram i vattnet. Idag kände jag mig superstark.

På bassängkanten har jag alltid en liten påse med mina salttabletter som jag tar ca var 15-20:de minut. Det funkar bra. Och idag riktigt bra.

IMG 7728

Med en grym känsla i kroppen åkte jag hem och packade om min simväska. Nu var det dags att möta upp Ann vid Domarudden och årets första utesim. Tänkte att det skulle vara riktigt kallt men det var det inte. Termometern visade nästan 18 grader och det var riktigt skönt i vattnet. 

IMG 7727 IMG 7729 

IMG 7723

Fick sällskap av både maken och lilla Lilo i vattnet. Bara ett snabbt sim på 15 minuter men oj vad härligt det kändes. Lilla Oreo doppade tassarna innan vi gick. Alla nöjda och glada. Härmed är utesäsongen startad. Tjoho!!

Nu längtar jag att sätta tänderna i en ny hemläxa från Anna. Det kan bli riktigt bra det här och just nu känns tidskravet nåbart i Kalmar.

Swim happy!!