Efter att kroppen totalstrejkade efter påskhelgen så kom jag i en riktig svacka, både mentalt och träningsmässigt. Träningen kändes så sjukt meningslös och jag hade riktigt svårt att motivera mig. Det enda som kändes bra var mina löppass.

Sedan jag fick åka in akut på påsklovet så har jag hunnit med några vändor med läkarbesök, provtagningar och telefonsamtal. Enligt läkarna ser mina blodprover normalt ut och då tycker de att jag ska bara fortsätta som vanligt trots att jag fortfarande inte mår bra. Smidigt eller hur?! Det enda de säger är att då mina salttabletter verkar funka hyfsat bra så ska jag fortsätta med dem. Enkelt för de att säga då de inte behöver betala för dem. Det kommer inte att hålla i längden. Känns lite som moment 22 just nu.

Som tur är tokpeppar min underbara kompis Ann och min fina make mig och får mig att rycka upp mig.

Tog tillfället nu när det blev långhelg och checkade ut från jobbet och även datorn. Så skönt! Jag har nu hunnit med att träna en hel del och däremellan massor av familjemys och även fix i trädgården där vi har planterat blommor och börjat bygga staket. På fyra dagar hinns mycket med bara man startar tidigt på morgonen.

Här får ni en lite resumé på min härliga långhelg.

Torsdag 

Ställde klockan tidigt och drog till simhallen. 75 min simning där jag fick utmana mig rejält. Bästa draghjälpen från Ann och maken. Kände mig grymt stark och också helt slut.

Trädgårdsfix hela dagen och sedan åkte vi till Vaxholm för att hämta Filippa från sitt sommarjobb. Fint väder så det blev självklart en glass på kajen. Riktig sommarfeeling. 

På kvällen när det blivit lite svalare mötte jag upp Ann och brände av 7 km löpning i bra tempo. Sedan blev det lite mys såklart. Älskar att bara vara och mysa.

 IMG 7370 IMG 7466

IMG 7520

Fredag

Var riktigt trött så jag passade på att sova lite på morgonen och gick upp vid halv åtta. Lyx!

Mötte upp Ann för en härlig cykeltur. Mitt första cykelpass på nästan två år. Vi tänkte mjukstarta med en fin och kort tur till Finsta och det slutade med 8 grymma mil. Hahaha!! Var heeeeeelt slut efter. Tyvärr har inte min nya cykel kommit ännu så jag tog Filippas racer och det var väldigt tufft för mina händer (orkar inte greppa styret riktigt) men så värt det. Oj vad jag behöver cykla mycket i sommar.... Väntar bara på att cykeln ska komma så fixar det sig. Längtar faktiskt nu.

Det var totalkaos på brädgården (fint väder så vi var ju inte ensamma om att vilja fixa) så vi pysslade lite hemma istället.

Behöver jag säga att jag somnade tidigt?

IMG 7467

IMG 7495 IMG 7512

 

Lördag

Ställde klockan så att vi var på ByggMax när de öppnade och började lassa på en massa virke. Sedan var det full fart hela dagen.

Tog en paus på eftermiddagen och drog till simhallen för en timmes grym träning. Simningen kändes riktigt bra. Så taggad! Läxorna är riktigt tuffa men anpassade efter mig. Precis vad jag behöver. Förra årets Kalmar finns fortfarande i huvudet. Måste bli bättre simmare.

Bytte om och drog till Vaxholm idag igen. Mötte upp Filippa och vi stannade kvar på en mysig familjemiddag i hamnen. Underbart! Det gäller att njuta av dessa fina dagar med sommarvärme. Mycket tid tillsammans.

IMG 7498 IMG 7510

IMG 7514

 

Söndag

Vad händer på söndagar? Jo vi springer ju såklart! Vi börjar närma oss Stockholm Marathon men valde skogen ändå för vårt långpass. Passar både oss och Lilo bäst. Så vi tog bilen till Kulla Vägskäl och sprang längs Blå Leden till Vaxholm. Vackra 18 km blev det. Det har under denna långhelg varit så fint väder, riktigt sommarväder. Jag bara njuter av värmen och min ledvärk är som bortblåst.

Avslutade helgen med staketbygge och Family Fitness där vi sprang en härlig Tarzanbana med en massa vuxna och barn. Så otroligt rolig och många lär somna gott ikväll efter passet.

 IMG 7571

Försökte få en puss av Lilo men hon ville bara gosa i gräset. Hahaha!!

IMG 7523 IMG 7632

Har ni vägarna förbi Vaxholm så kika in i lilla fiskeboden Syster P som säljer superfina smycken. Kanske något inför Mors Dag?

IMG 7663

IMG 7687

Ett hav av vuxna och barn dag som tränade glatt i skogen. Avslutade med denna härliga backe med en massa jobbigt bus i. Älskar mitt jobb!!

 

Bara den här långhelgen har jag samlat ihop 10 timmar träning. Perfekt kombo med familj och träning! 

Tankat massa energi och jag är så laddad för en ny fin vecka och en vecka närmare min stora utmaning.

Nu kör vi!!!