IMG 6653

Jag känner mig så otroligt priviligerad. Att varje dag få jobba med underbara människor, coacha, peppa och inspirera är få förunnat. Jag har nu varit i Berlin i två dagar för att jobba. Flög ner supertidigt på fredagen till Berlin, denna för mig nya och spännande stad, för att få föreläsa för Hemsö Fastigheter som hade en konferens där. Hemsö känner jag till lite genom att min man berättat att dom är mycket stora och duktiga inom samhällsfastigheter. Så nu var det extra roligt att träffa alla IRL.

Jag kom ner ganska tidigt så jag la in resväskan på hotellet och myste på stan i det härliga vårvädret. Att få möta riktig vår och inte snorkalla nordliga vindar var underbart. Perfekt uppladdning inför min föreläsning för även om det var skönt att se något nytt så var jag här för att jobba.

IMG 6445

Väl tillbaka till hotellet var det dags för mig att äntligen få hålla min föreläsning. Jag blev otroligt vänligt bemött och alla var så fantasiskt trevliga. Jag hade 45 minuter på mig att prata om hållbar hälsa och om mitt äventyr på Kilimanjaro. Hemsö var ju en av mina fantastiska sponsorer inför äventyret på Kilimanjaro. Nu skulle jag äntligen få ge tillbaka till dem.

IMG 6554

Efter min föreläsning fick jag mitt hotellrum och efter att ha lämnat väskan gick jag tillbaka till konferensen då jag visste att de skulle komma ut på fika. Perfekt tillfälle att prata och mingla lite bland alla anställda på Hemsö. Mycket uppskattat och många kom fram till mig och ville prata. Så otroligt roligt och det kom en hel del frågor som man inte ville eller hann ställa under själva föreläsningen.

Sedan svirade jag snabbt om för att köra en härligt sightseeing i mina löparskor runt Berlin. Bästa sättet att turista på! Finns ju så otroligt mycket historia och bästa sättet tycker jag är faktiskt att utforska i mina löparskor. Tar faktiskt det som vana i varje ny stad för att se vad som finns. Fick till en fin runda på 9 km. Otroligt vackert och mycket att se i en stad fylld av historia.

IMG 6669

IMG 6630

IMG 6666

När jag var ute på löprundan hörde de som höll i konferensen av sig då de ville att jag skulle följa med på middag. De hade bokat bort på en väldigt populär restaurang, Volt, och får ni möjlighet så besök den. Vi åt fantastisk god mat och varje tugga var en ren och skär smakupplevelse. Så galet gott, snyggt upplagt och bara så mysigt. 

Efter en god natts sömn, bara det är ju ren lyx att sova ostört i ca 8 timmar, skuttade jag ner till gymmet som fanns på hotellet och körde ett benpass plus lite handståendeträning. Riktigt skönt. Kan säga att hotellfrukosten smakade extra gott efter det.

Det var riktigt trevligt i Berlin. Gillar staden, människorna och att det finns så mycket att se. Vill absolut tillbaka!

Tusen tack Hemsö och Step2 för fantastiskt bemötande.