Äntligen är jag igång med min föreläsningsserie om resan till Kilimanjaro och att hitta balansen i livet.

Jag startar föreläsningen med min bakgrund, tips på hur du kan hitta en hållbar hälsa och sist men inte minst min resa upp till toppen av Afrikas högsta berg. Alla minnen väcks till liv igen och jag skulle kunna prata hur länge som helst.

Första föreläsningen av fyra gjordes hos Flir Systems AB. Företaget sponsrade en del av min resa och lät mig även använda deras värmekamera i pocketformat, C2. Det var riktigt coolt att få visa ett helt annat användningsområde mot vad värmekameran annars mestadels används till och det blev rikitgt bra bilder.

IMG 6005

Fick många positiva reaktioner efter föreläsningen. Så roligt!

Tusen tusen tack Flir för att ni hjälpte mig upp till toppen av Kilimanjaro.

Jag har dessutom turen att få plåga Flirs anställda flera gånger i veckan med core, styrka och yoga. Underbart!