IMG 5643

En superdupertaggad fru Stenquist idag!! 

Solen strålade imorse när jag vaknade och kände mig supertaggad på ett löppass. Jag älskar att springa långpass här i Karlskoga då det finns helt fantastiskt vackra ställen att utforska. Idag var tanken Bullerdalen och Sandviksbadet t o r. 

IMG 5577 IMG 5704

Så vackert!!

Oreo fick springa med i 45 minuter och fick sedan vila ut hos mina svärföräldrar medan vi andra sprang vidare. Vi plockade upp honom sedan på hemvägen. Perfekt!

IMG 5735

Skulle kunna spendera många fler timmar här idag.

Hemvägen gick lite fortare då jag inte fotade lika mycket. Men vem vill inte föreviga en sån här fin dag? Jag hade en egen liten utmaning idag - att hitta vårtecken. Oftast ligger de lite före oss här i Värmland men lyckades bara hitta två ynka tussilago där jag sprang under 2,5 timmar. Hahaha!! Men det var en helt fantastisk löprunda och jag njöt varje minut av den. 

IMG 5730

Kämpa våren - KÄMPA!!

 Nu ska jag njuta av en mysig påskmiddag med familjen. Ha en fortsatt fin påsk alla underbara!