Det har varit så segt med träningen den här veckan. Dippade rejält men till slut lyckades jag ändå få till två grymma simpass, bra benstyrka och en massa mys med familjen. Svårt att fokusera med all värk. Har försökt att sitta på spinningcykeln i garaget för att få igång det här med min cykelträning men det är bara så seeeeeegt. Plågsamt att sitta 45-75 min per pass för jag dör av tristess. Försöker göra det lite roligare i garaget genom att titta på en grym serie. Funkar sådär...

Men att som idag bränna av ett grymt löppass med kompisar i skogen verkar ju inte vara några problem. Att då dessutom springa en mara längs Roslagsleden var inte heller något problem. Hade faktiskt kunnat fortsätta men kände att det faktiskt var dags att springa hemåt. Får helt enkelt bli en annan dag när solen skiner. Lite mysigare då.

IMG 4957

Halva sträckan fick jag och Lilo sällskap av bästa Ann och Nina. På hemvägen fick maken och Jonas med sin söta vovve Fred agera harar. Fick t o m till en rejäl tempohöjning mellan 32-35 km. Sjukt jobbigt men fullt kontrollerat hela vägen.

IMG 4926

Jag är sjukt nöjd!

IMG 4951

Tjohoooo! En trailmara en söndag liksom. :)

Det bästa är att min värk jag haft hela veckan är som bortblåst. Jag och Lilo kommer sova gott ikväll.

Tänk att 6 timmar i löparskorna är som balsam för själen medan 45 min på spinningcykeln är rena rama terrorn. Snälla låt oss få komma ut och susa på vägarna snart innan jag blir galen. Ironman Kalmar närmar ju sig med stormsteg! Värme och sopade gator önskas, tack!