I dagarna kommer ett stort reportage om mig och min löpning i tidningen Spring. Så stolt och hoppas att jag kan inspirera fler att börja springa. Och även för dig som redan springer mycket att kanske "upplevelsespringa" lite mer. Otroligt socialt och framför allt så får du ett annat fokus på just träningen.

Igår kändes det helt hopplöst när jag vaknade då min ledvärk har eskallerat den sista tiden. Reumatiker gillar inte direkt denna period då vädret växlar så mycket. Så, var inte så jättesugen på att springa utan ville helst bara dra täcket över huvudet och sova. Min make är bäst för han vet att jag mår så bra av det och ser till att jag inte kryper ner i sängen igen. Så vi var ett gäng som skuttade ut på ett skönt långpass i prattempo på asfaltsvägarna runt Åkersberga. Tiden gick superfort och vips hade vips hade vi sprungit i 2,5 timmar. Min ledvärk var som bortblåst. Det här gör att jag kan springa hur långt och hur mycket som helst, bara jag slipper ledvärken. Dessutom blir jag alltid på grymt bra humör! Bara det liksom. 

 

IMG 4594 IMG 4595

IMG 4592

IMG 4593

Lilla jag i nya numret av Spring.