Jag har börjat landa efter min expedition och fått till några härliga pass. Riktigt härliga må-bra-pass. Jag älskar känslan av lycka och nära till skratt. Finner en balans i både kropp och själ. Jag behöver inte köra slut på kroppen och kräkas i en buske för att känna mig helt slut och lycklig.  Den senaste veckan har jag kört underbara pass. Känner mig lycklig och priviligerad att min kropp hänger med. Haft väldigt mycket värk och träningen lindrar. Har fantastisk make och vänner som supportar.

IMG 4357 IMG 4352

Sprang förra söndagen med min underbara klubb NSE från Bogesunds slott till Viggbyholms stationscafé. Jag gillar inte att springa själv i skogen men nu har jag ju min schäfer Lilo som kan springa långt och länge vilket känns otroligt tryggt. Sa till gänget att jag skulle starta lite tidigare så att de kunde springa ifatt mig(vilket känns tryggt att veta att de finns bakom mig). Då ringer några kompisar och säger att de gärna springer och håller mig sällskap. Underbart! Efter vägen mötte vi upp fler och vi var ett stort gäng som sprang i skogen. För mig blev det till slut ca 24 km och över tre timmar. Lyckokänsla! Ingen stress och inga måsten - bara HELT JÄKLA UNDERBART!! Å vad jag älskar denna träning. Det går inte att beskriva hur bra jag mår av den.

IMG 4387

IMG 4395

Magen har krånglat lite så det blev en lite lugnare start på veckan med fokus på alla jobb. Laddade för all yoga till helgen, dags för Yoga Games. I fredags var jag på en workshop med Dylan Werner från USA och på lördagen hann jag vara med på många pass med Johanna Andersson, Monika Björn, Dylan Werner, Elaine de Souza och Emelie Steen. Det går inte att beskriva med ord hur magiskt det har varit. Inte bara att jag har klarat positioner som jag aldrig gjort förut utan mer all kärlek, värme och inspiration som flödade. Extra plus var att få spendera en hel dag med min underbara vän Ann och en massa andra vänner jag känner. Tack! ♥

 IMG 4431 IMG 4442

IMG 4458

Nu har jag ju siktet mot nästa mål men det är så viktigt att träna sånt som ger en massa energi tillbaka som inte har någonting med nästa mål att göra. Varje söndag tränar ett gäng vuxna cheerleading med fokus på gymnastik, bygg och smidighet. Det är så galet roligt!! Jag känner mig helt manglad efteråt men oj så roligt det är!!

Åter igen tack för all support och hejarop! Ni kan inte förstå hur mycket det peppar, värmer och lyfter mig! Tusen tusen tack!