Nu har jag landat på svensk mark med många känslor i kroppen. Det har varit en riktigt tuff, utmanande, vacker och underbar vecka på Kilimanjaro. Är så otroligt stolt och glad att kroppen höll och tog mig till toppen av Kilimanjaro söndagen den 24 januari tillsammans med ett otroligt supportande team. Galet tacksam över min kropp. Denna resa var ingen självklarhet att jag skulle klara. Ibland räcker inte bara bra förberedelser och pannben utan att kunna lita på att kroppen skulle klara både höjden och påfrestningen.

IMG 4041

J A G   K L A R A D E   D E T !

Uhuru Peak, 5895 m ö h - känns overkligt och så fantastiskt.

Jag kommer att skriva en längre rapport i helgen med en masa härliga bilder från denna expedition.

Något som slog mig under mina tuffa men roliga dagar på berget var att hur naturligt vissa saker kan vara hemma i vardagen som absolut inte funkar när jag är iväg. Det syns ju inte på mig att jag är sjuk men ofta kan jag behöva enormt mycket hjälp. Det kan vara allt från att knyta skorna till att skära maten. Min make och döttrar gör ju det helt per automatik. DET var väldigt frustrerande att inte få den hjälpen. Det blir ju lite tjatigt att be om hjälp hela tiden.

Ni ska bara veta hur glad jag är över alla meddelanden och all support från er. Jag kände det hela vägen upp på berget. Ni är helt fantastiska Tusen tusen tack!! I helgen ska jag gå igenom allt. Vilken boost!

Vill också passa på att tacka mina fantastiska sponsorer: FLIR EFFSOENTEA och HEMSÖ. Det ska bli otroligt roligt att få komma och inspirera er i vår.

Sedan fick jag en glad överraskning då jag är med i veckans lokaltidning på framsidan och inne i tidningen. Så coolt! Hoppas verkligen att jag kan inspirera fler att våga trots tuffa motgångar.

IMG 4179

Så stolt!! :D

Snart kommer ett längre inlägg med en massa bilder. Jag är helt återhämtad och mår fantastiskt bra.

Tack igen alla underbara för er support och hejarop!