Om vi i vår familj jobbar mycket med träning, kost och hälsa så är fastigheter en annan stor del av vår tillvaro och då fastigheter för de som ska ta över efter oss i framtiden. Därför är det extra roligt för mig att kunna presentera Hemsö som nu går in och stöttar mig inför Mount Kilimanjaro.

Hemsö Fastighets AB är Sveriges största privata ägare av fastigheter inom samhällsfastigheter dvs. skolor, vård, rättsväsende, äldreboende med mera och finns över hela Sverige, i Finland och i Tyskland. 3 AP fonden är huvudägare och i Sverige finns man representerade över i stort sett hela landet.

Hemsö har en mycket tydlig och klar målsättning i att man vill vara absolut bäst på just den här typen av fastigheter och för att kunna vara just det tror jag att man måste vidga kompetensen utanför fyra väggar, golv och tak. Det är förståelsen för det som finns på insidan som gör en bra fastighetsägare och förvaltare och här hoppas jag att jag ska kunna komma in och ge tillbaka en gnutta inspiration när jag i vår ska träffa Hemsö.

Det är ju ändå som så att det jag ska försöka visa är att även människor med olika sorts handikapp, synliga och osynliga, kan göra så oändligt mycket mer än vad ”vanliga” fullt friska människor kanske tror. I Hemsös fastigheter finns människor som jag representerade och förr eller senare kommer vi alla i kontakt med någon av deras fastigheter.

Som multisjuk är det också lite extra glädjande att se hur Hemsö är med och utvecklar det helt nya utbildnings- och forskningscentret inom Life Science, Technology for Health och Neo, vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Det, om något, är en spännande framtid för många av oss och det känns lite extra att veta att jag har Hemsö i ryggen när jag försöker ta mig upp till toppen av Afrika.

Logo Hemso payoff orange