Det känns nästan lite overkligt nära nu. Pratade med Ann Lundberg på SVT i förrgår och helt plötsligt kändes det verkligen på riktigt. Tittar på min packning och ryser nästan lite. Lilla jag ska upp på Kilimanjaro. Så coolt! Om två dagar reser jag med ett fantastiskt gäng och två grymma guider, Ola Skinnarmo och Robin Trygg (Sveriges yngsta äventyrare) till Tanzania.

Jag har känt mig speedad hela veckan och haft svårt att sova. Pirrigt.

Egentligen oroar jag mig inte för någonting. Jag har gjort min träning och jag har packat enligt Olas råd. Men jag har ingen aning om hur min kropp kommer att reagera på hög höjd. DET känns väldigt nervöst. Men jag känner mig så trygg då jag har de bästa guiderna med mig.

Idag är det mycket jobb men imorgon blir det familjemys. Att bara vara och njuta med familjen.

Några inlägg ska jag väl också hinna med. Har fått en till sponsor. Så otroligt glad!!

Nu är det dags för ett uppfriskande pass i vintersolen. Glöm inte att följa mig på Instagram för att få lite uppdateringar - jeanettetrihealth

Jeanette 23liten

Fotograf: Sussi Lorinder - Fotografsussi

2 fjuttiga dagar kvar till Kilimanjaro!! woop woop!!