Jag känner mig så otroligt glad och stolt att så många hjälper mig och engagerar sig i min resa till Kilimanjaro. 

Känner mig privilegad i att få denna stöttning! Jag ska visa att, trots mina sjukdomar, vem som helst kan ta sig upp på "berget". Nu är det verkligen inte långt kvar.

Har fått förtroendet från två företag som sponsrar min resa mot att jag kommer och inspirerar och peppar dem i vår/sommar med min föreläsning från detta äventyr. Känns så bra!

Nedan hittar du en presentation om båda företagen.

Jag kan åter igen bara säga ett stort tack och känner en enorm tacksamhet.

EFFSO AB

Det finns stunder när min man suckar djupt och inte alltför sällan så handlar det om problem med att göra rätt rekrytering. Han suckar lika ofta när han sitter med inköpsfrågor. EFFSO är nog företaget som jag ska peka på i fortsättningen för de är specialister på just rekrytering till inköpsorganisationer. Jag ska erkänn att jag inte kände till EFFSO innan de sade sig vara villig att sponsra mig men efter en snabb titt på internet förstod jag att det här var ett företag med en enorm bredd och kompetens och den långa listan av företag som de samarbetade med var minst sagt imponerande.

EFFSO hjälper till med konsulter eller så tar de ansvar för hela rekryteringsprocessen när ett företag eller en myndighet behöver rekrytera. De har också utbildning och vill man så kan EFFSO sköta inköpsfunktionen.

Det råkar vara så att jag känner VD och grundaren och jag vet att det är precis projekt  som detta som lite speglar det EFFSO står för. Därför är det extra roligt att ta med företagets logotype upp till Kilimanjaro och att få träffa företaget senare i år. VD ska dock vara liiite nervös om det blir så att jag även kör lite aktiviteter med dom ;-).

EFFSO logo greenW1000px

 

ENTEA AB

ENTEA är ett management- och ERP-konsultbolag baserat i Göteborg och med en inriktning mot det annars så svåra området mellan IT och verksamheten.  De är specialister inom SAP och en gång i tidernas begynnelse jobbade jag faktiskt med SAP R3.

När jag kom i kontakt med ENTEA såg jag många likheter (fanns på en helt annan skala naturligtvis) med hur man jobbade mot kunderna genom att först förstå deras behov och sedan skräddarsy lösningen. De jobbar med små kunder och de jobbar med stora kunder. Dessutom är de fullständigt prestigelösa och tänker hela tiden helheten. Lite som jag själv J.  ENTEA har en grupp konsulter som alla är specialister och har sin egen unika profil vilket gör det lättare att sätta ihop team som kan göra jobbet ute hos kunden.

Det ska bli fantastiskt roligt att få en möjlighet att representera ENTEA på toppen av berget och ett sant nöje att senare under året få träffa alla fantastiska anställda.

Här kan du läsa ENTEAs inlägg om mig.

 ENTEA LOGGA CMYK