Nu är det bara tre veckor kvar innan jag flyger ner till Kilimanjaro. Det känns galet, spännande och helt underbart. Jag försöker nu få till härliga pass där jag får vara med familjen så mycket som möjligt men också träningen. Tyvärr är jag inne i ett skov, troligen igångkickat av min sjukdomsmånad i oktober men jag kämpar på ändå. Jag vet ju att min värk och trötthet lindras av min träning och då passar ju mina lugna och långa pass perfekt. Kommer inte trigga med någon pulshöjande träning innan jag åker. Det hinner jag gott å väl med efteråt.

Jeanette 19liten

Foto: Sussi Lorinder

Så vad har jag hittat på under denna julhelg? Jo helt underbara pass! Hoppas att ni också kan få med er lite tips och idéer till er egna träning.

Dagen föredopparedagen blev det först 45 min löpning med Lilo och sedan 45 min stavgång i backe med Oreo. Härlig träning för både mig och vovvarna.

IMG 2667

På julafton har vi som tradition att springa ett långpass. Då hundarna inte ska springa för långt så sprang vi i mysiga Bullerdalen i 70 min med en paus hos mina svärföräldrar. Jag fortsatte sedan själv i 50 min på gatorna runt Karlskoga. Så underbart! Fick ihop 2 mysiga timmar.

IMG 2801 IMG 2908

IMG 2906

Fredagen blev resedag och en skön vilodag.

Annandag jul fick bli ett skönt långpass. Började med att springa en Tarzanbana med yngsta dottern där vi sprang över stock och sten, hoppade, kröp, balanserade och körde lite utfall. Maken tog en långpromenad med hundarna och vi möttes upp efter 40 min. Då tog jag Lilo och sprang längs Roslagsbanan i lugnt tempo och vi blev sedan hämtade i Rydbo för att åka och fika tillsammans. Härlig dag!

IMG 2947 IMG 2934

Idag söndag fick bli långpass med hundarna i skogen. Familjen åkte och kollade på bio och jag fick till min träning i mina kängor och 10 kg i ryggan. Perfekt! 

IMG 2955

IMG 2977

IMG 2999 IMG 3014

Underbara dagar i skogen! Nu väntar jag bara på en massa snö så är lyckan gjord.

Tre veckor kvar till det stora äventyret - Kilimanjaro here I come!