Jösses vad tiden springer iväg! Det är inte ofta som jag känner att jag skulle vilja ha mer tid på dygnet men denna veckan har varit just så.

Jag har förutom veckans vanliga aktiviteter med jobb, träning & familj hunnit med att ha uppvisning med cheerleadingen, firat 19-årig bröllopsdag, varit på julmingel, fått en ny hårig "liten" medlem till familjen och spamys med mina tjejkompisar. Utöver det har jag lagt in 4 timmar simträning och 6 timmar yoga. Så jag kan säga att det varig GANSKA instensivt. Puh! En jobbdag kvar sedan är jag ledig 20 dagar med fokus på familjen och träning inför Kilimanjaro. Känns riktigt bra. Så otroligt taggad nu.

 Så den här veckan hade jag bestämt, eftersom det brukar vara en mycket lugn vecka, att jag skulle boosta min simning med en riktig kickstart. Bästa sättet är att göra det med min fina kollega och vän Anna Rosén Rösio som är en grym simcoach. Vi har ju jobbat så mycket sida vid sida så jag vet vad Anna går för. Jag hann med att simma alla dagar utom onsdag. Det känns otroligt tryggt att gå i vattnet. Ingen ångest eller stress ÖVER HUVUD TAGET!! Så sjukt glad! 

IMG 2530

Det går alltid att bli bättre teknikmässigt så att få ordentligt med "hands on" av Anna under fyra timmar denna veckan var verkligen grymt. Vill du få en riktig boost i din simning så kolla in Simcoachen. 

IMG 2570

Jag i min nya fina klubbsimmössa från NSE. Kände mig riktigt snabb!! :)

Nu känner jag mig supertaggad att fortsätta med simningen och ska i julhelgen skriva nya simupplägg. Ironman Kalmar here I come!!

Tack Anna för all grym feedback på min simning. Du rockar!

Så förutom det hann jag alltså med lite mer yoga. Jag har ju redan två klasser per vecka men ibland känner jag att jag yogar för lite så vilken tur att jag lyckades få in lite mer just denna tokiga vecka. I torsdags när vi var på SPA på Sturebadet var jag med på en avancerad Ashtanga klass. Så bra!! Saknade lite musik i bakgrunden men å andra sidan är det bra att gå in och fokusera på sig själv och sin andning. Efter en stund tänkte jag inte mer på det. 

IMG 2596

Idag var jag och Ann inne på Yoga Shakti för att gå på en workshop med Annelie Pompe och Sofie Ringsten - Yin Yoga & Breath Awereness for surfers & Athletes. Under ca 90 minuter blev vi guidade genom en magisk yin yoga. Jag har bara provat det en gång tidigare och jag blev helt såld. Mer Yin till folket! Jag kan känna av min rygg när jag yogar, speciellt när jag är inne i skov, men idag när jag också har enormt mycket värk så mådde jag så mycket bättre efteråt. Ska passa på att köra mer Yinyoga inför Kilimanajro då det hjälper till att orka meditera och fokusera på andningen mera. Så tack Sofie för en underbar yoga.

Kort paus innan det blev dags för Annelie att ta oss igenom olika andningstekniker och stretch. Fick många tips på vad jag kan träna på inför Kilimanjaro. Förutom att göra olika andningsövningar och stretcha/öppna upp så fick vi träna på att hålla andan. Tre gånger höll vi andan och vid sista gången kunde jag slappna av lite mer och lyckades då hålla 2 minuter. Ann höll i hela 4 minuter. Så galet. Hon låg avslappnad bredvid mig och det syntes inte att hon höll andan. Wow! Tack för alla fanktastiska övningar och tips idag Annelie.

IMG 2597

Underbara tjejer som tog denna workshop till en ny nivå. Att få ihop båda tjejernas energi och balans i yoga och andning var magisk. Tack Sofie och Annelie för underbara 4 timmar.

Efteråt följde jag med Annelie till Centralen där vi åt en sen lunch och smidde lite planer framåt. Mer om det inom kort. Självklart passade jag på att få ut så mycket jag kunde inför Kilimanjaro. Varje tips är guld värda!

Här kommer lite fler bilder från min härligt intensiva sista jobb vecka.

IMG 2501

Hela föreningen visade upp sig och givetvis var mitt grymma cheerlag med. Galet roligt!

IMG 2527

Firade 19 årig bröllopsdag med min underbara make i måndags. Love you!!

IMG 2605

I veckan kom denna fina lilla schäfertik till oss. Välkommen lilla Lilo!

Oreo och Lilo går så bra ihop och de har hur kul som helst. Lite trångt i sängen nu bara...

29 dagar kvar till avresa!